mysig belysning

Det finns så himla många sätt man kan belysa ett hem på. Jag har själv en hel del Led lampor hemma hos mig och jag tycker att de ger ett väldigt fint sken. Jag gillar också när man har många små lampor istället för att ha en i taket som bara ger ett starkt sken. Det tycker jag faktiskt är ganska så tråkigt. Det blir liksom ingen fin stämning i rummet utan det blir ju mer som ett sjukhus och jag gillar inte alls den känslan. Det är mycket bättre om man helt enkelt har många mindre lampor. Visst kan det vara någon som lyser lite mer och någon som lyser lite mindre men jag tycker om den där känslan när man blandar. Det blir faktiskt mycket bättre då, för mig är det väldigt viktigt att det är mysigt hemma hos mig och jag känner att belysningen bidrar mycket till det.

Leave a Reply